Werkwijze

Persoonlijke aandacht voor u en uw goederen

Onze werkwijze bestaat uit persoonlijke aandacht voor onze klanten waarvoor wij snel transport bieden.
Dát is een vanzelfsprekendheid voor Spoedkoerier Westland.

De kenmerken van onze logistieke dienstverlening

  • Zorgvuldigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Betrokkenheid

Dit soort dienstverlening bieden wij door de korte lijnen die we met u als klant onderhouden

Zorgvuldigheid

Wij zorgen dat we goed met u overleggen om wat voor soort transport het gaat, wat uw specifieke wensen daarbij zijn en met welke urgentie het transport moet worden uitgevoerd. Zodra die belangrijke details duidelijk zijn en met u zijn afgesproken, gaan wij voor u aan de slag met uw transport.

Betrouwbaarheid

Wij houden ons woord en komen altijd onze afspraken met u na. Over onverwachte wijzigingen tijdens het transport nemen wij direct contact met u op. Op zo’n moment stemmen wij met u af welke oplossing het meest geschikt is voor uw transport en voeren die vervolgens uit. Stipt en op tijd.

Flexibiliteit

Spoedkoerier Westland is voor elk soort transport in te zetten. Dossiers van advocaten, groottransport met opleggers met onderdelen voor een bouwproject, waardepapieren, breekbare goederen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij vervoeren het transport waarmee u geholpen moet worden.

Betrokkenheid

Uw wensen voor het transport waarmee u geholpen wil worden, zijn voor ons van primair belang. Spoedkoerier Westland vindt het daarom belangrijk om vooraf goed van die wensen op de hoogte te zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat die wensen en vervoerseisen duidelijk en in detail met onze chauffeurs worden gecommuniceerd. Tijdens het transport houden wij dan ook de vinger aan de pols door regelmatig met elkaar contact te houden. Met deze werkwijze bent u er altijd verzekerd van  dat uw zending op de juiste plaats van bestemming komt.

Kortom, door onze werkwijze heeft u nooit meer een vervoersprobleem.
U kunt altijd rekenen op ons uitgebreide wagenpark, onze opslag- en overslagmogelijkheden, maar vooral op ons personeel dat altijd met u meedenkt en de juiste oplossing biedt.

Op Spoedkoerier Westland kunt u rekenen. Altijd en overal.
Voor klein vervoer en voor grote transporten.

Bel Karin Heupink om te informeren naar de mogelijkheden voor uw bedrijf: 0174 648 287.