Dit zeggen de klanten over Spoedkoerier Westland

Ik ben zeer tevreden over Spoedkoerier Westland. Zij zijn een uitkomst voor zowel kleine, als grote leveringen waar ik zelf niet aan toe kom! Soms wil ik eerst het drukwerk zelf even zien, voordat het naar de klant gaat, maar heb ik niet de tijd om het daarna alsnog te gaan brengen. Dit is een perfecte oplossing! Even een belletje plegen en het wordt geregeld!

Chantal Rietdijk
Ontwerpstudio Westland
Minstreelhof 57 , 2694AW  ‘s-Gravenzande
+31 6 41 55 82 96

www.ontwerpstudiowestland.nl

Klant van Spoedkoerier Westland is Ontwerpstudio Westland

Rexnord en SpoedKoerier-Westland (JBF) hebben al jaren een zeer goede relatie m.b.t. het transport van onze kostbare matrijzen en (productie) middelen. In deze afgelopen jaren is het geen één keer voorgekomen dat deze beschadigd aangekomen zijn op bestemming. Naast deze zorg is het ook nog eens zo dat zij heel flexibel zijn in het organiseren van de snelst haalbare transporttijden voor een zeer redelijke prijs. Ben erg tevreden. Zeker in deze hectische tijd waar heel snel “time is money” ontstaat is dit zeker een pré!

John Terlouw
Project Manager Moulding | Rexnord FlatTop Europe
Einsteinstraat 1, 2691 GV ‘s-Gravenzande
T +31 174 445 259 | F +31 174 445 209

Klant van Spoedkoerier Westland is Rexnord

SpoedKoerier-Westland (JBF) is een betrouwbaar no-nonsense bedrijf. U belt en SKW snelt, is inderdaad van toepassing. Er is altijd een oplossing te vinden als er iets snel de deur uit moet. We doen al jaren zaken met ze en hebben nog nooit tevergeefs een beroep op ze gedaan.

Bert v.d.Werf
Kunststofplus BV
Energiestraat 5, 2671 DE Naaldwijk
T 0174 670 150

Klant van Spoedkoerier Westland is Kunststof plus

Wij van ProProduct BV uit Monster kiezen al jaren voor SpoedKoerier-Westland (JBF). SpoedKoerier-Westland (JBF) staat altijd snel voor ons klaar en kan vaak dezelfde dag al afleveren.

Diana Stijger
ProProduct b.v.
Vlotlaan 135
2681 TW Monster
T 0174 – 286171

Klant van Spoedkoerier Westland is ProProduct